Tarieven & Betalen

Tarieven:
Vanaf 1 januari 2018 zijn de tarieven weer landelijk vastgesteld  door de Nederlandse Zorgautoriteit. Hierdoor zijn de maximale tarieven in alle praktijken gelijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Nederlandse zorgautoriteit (NZA).

Alle NZA tarieven kunt u vinden op de website www.allesoverhetgebit.nl.

Facturering:
De facturering wordt bij ons in de praktijk verzorgd door Famed (Klik hier voor hun website). Wilt u dit niet dan kunt u ook kiezen voor contante betaling aan de balie, wij hebben geen pin automaat.

Famed zal in alle gevallen de nota proberen te verhalen bij uw verzekeraar. In meeste gevallen (als u voor vergoeding in aanmerking komt) zal het deel dat door de verzekeraar vergoed wordt direct uitgekeerd worden aan Famed. U ontvangt vervolgens een nota van Famed over het restbedrag wat niet door de verzekeraar wordt vergoed.

Er zijn enkele verzekeraars die niet meewerken aan het zogenaamd rechtstreeks declareren van Famed. Hierbij ontvangt u de gehele nota van Famed en dient u deze zelf te betalen en deze vervolgens te verhalen bij uw verzekeraar.

  • Wij proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en horen daarom ook graag wat u van ons vindt.

    Heeft u een vraag, klacht of tip? Elke bijdrage wordt op prijs gesteld, wij zullen uw bericht áltijd gebruiken om u nog beter van dienst te zijn.

    captcha