Tarieven & Betalen

Tarieven

Vanaf 1 januari 2018 zijn de tarieven weer landelijk vastgesteld  door de Nederlandse Zorgautoriteit. Hierdoor zijn de maximale tarieven in alle praktijken gelijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Nederlandse zorgautoriteit (NZA).

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) heeft de tarieven voor 2021 bepaald. Zie de website www.allesoverhetgebit.nl voor meer informatie.

Facturering

De facturering wordt bij ons in de praktijk verzorgd door Famed. Wilt u dit niet dan kunt u ook kiezen voor contante betaling aan de balie, wij hebben geen pin automaat.

Famed zal in alle gevallen de nota proberen te verhalen bij uw verzekeraar. In meeste gevallen (als u voor vergoeding in aanmerking komt) zal het deel dat door de verzekeraar vergoed wordt direct uitgekeerd worden aan Famed. U ontvangt vervolgens een nota van Famed over het restbedrag wat niet door de verzekeraar wordt vergoed.

Er zijn enkele verzekeraars die niet meewerken aan het zogenaamd rechtstreeks declareren van Famed. Hierbij ontvangt u de gehele nota van Famed en dient u deze zelf te betalen en deze vervolgens te verhalen bij uw verzekeraar.