De Praktijk

Locatie

Onze praktijk bevind zich op de Breestaat 58 A in Leiden, direct naast de Stadsgehoorzaal op de eerste verdieping (geen lift).Ons jonge en dynamische team staat klaar om samen met u te werken aan een optimale mondgezondheid. Meer informatie over team kunt u vinden onder de tab team. Wij beschikken over een ruime wachtkamer (met airco) met leestafel, televisie en uitzicht op de Breestraat. Wij streven er vanzelfsprekend naar u zo kort mogelijk te laten wachten. In de wachtkamer is ook onze balie waar de assistente een gedeelte van de week aanwezig is.

Behandelruimtes

In onze volledig ingerichte praktijk beschikken wij over ruime behandelruimtes met moderne apparatuur. Naast het leveren van uitstekende zorg staan veiligheid en hygiëne staan voorop in onze dagelijkse werkzaamheden. De praktijk is er daarom ook op ingericht om u dag in dag uit te voorzien van persoonlijke zorg onder de beste omstandigheden.

hygiËne

De hygiëne binnen onze praktijk staat bij ons hoog in het vandel. Wij volgen vanzelfsprekend de WIP richtlijnen zie ook de website www.wip.nl. De Stichting Werkgroep Infectiepreventie is steeds bezig met herzien van de richtlijnen naar aanleiding van nieuwe onderzoeken.